Punt TIC

Setmanari Punt TIC
27 de desembre - núm. 682

 
 
Edna Pasher a WomanLidertIC
 
Edna Pasher, CEO de Consultants Ltd: "És un gran error que les dones intentem ser perfectes"
 

Edna Pasher és cofundadora i directora de l'Institut Israelià d'Smart Cities. En aquesta entrevista, feta durant la jornada WomanLiderTIC 2017, parlem amb ella sobre què significa ser dona i directiva en el sector tecnològic.

 
 
Part de la portada del recull de materials del curs `Nous artesans digitals`
 
Compartim el material del curs 'Nous artesans digitals'
 

10 dinamitzadors i dinamitzadores han participat entre els mesos de novembre i desembre en el curs 'Nous artesans digitals'. Us compartim un recull amb el material que s'hi ha treballat sobre programació, robòtica, impressió i disseny 3D, realitat virtual i augmentada, i la Internet de les Coses.

 
 
Logotip de l`ALL DIGITAL Week, basat en el logo de la xarxa ALL DIGITAL
 
La Get Online Week es transforma en l'ALL DIGITAL Week
 

Així ho ha anunciat la xarxa paneuropea ALL DIGITAL. També ha donat a conèixer la data en què es desenvoluparà aquesta campanya de sensibilització sobre competències digitals per a la inclusió i l'ocupació, que serà del 19 al 25 de març de 2018.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell del programa `EmprènTIC: El meu negoci a Internet` de Can Muntanyola

EmprènTIC: El meu negoci a Internet

El Punt TIC Can Muntanyola de Granollers organitza entre els mesos de gener i abril de 2018 un programa adreçat a persones emprenedores que vulguin transformar digitalment el seu negoci. El primer taller serà sobre el kit de comunicació per a emprenedors/ores i tindrà lloc el 17 de gener, a les 9.30 hores.Dona jove escrivint a l`ordinador

Vols fer pràctiques amb ALL DIGITAL a Brussel·les?

La xarxa ALL DIGITAL busca una persona interessada a realitzar pràctiques d'assistent d'advocacia i recaptació de fons.  Es tracta de pràctiques remunerades durant cinc mesos a la seva seu de Brussel·les, Bèlgica. La beca mensual cobrirà transport local, un curs d'idiomes i esmorzars. 
 
NOTÍCIES
 

Foto dels tres alumnes de La Salle-URL que han guanyat el desafiament Code4life

Tres estudiants de La Salle-URL guanyen el concurs internacional Code4life

140 equips d'Alemanya, Polònia, Espanya, Suïssa i Estats Units han participat en el concurs universitari Code4life, organitzat per la multinacional Roche. Ha resultat guanyador el format per Borja Pérez, Sergi Simó i Esteve Genovard, alumnes del Grau d'Enginyeria Informàtica de La Salle-URL.

 
 
 
AGENDA
 
 
II campus tecnològic de Nadal d'Star Wars
Del 27 al 30 de desembre, Edukbits, Figueres [+info]
Videogame party
Del 28 al 29 de desembre, Centre Cívic Malgrat, Malgrat de Mar [+info]
Tast de tecnologia per a famílies
2 de gener, Centre Tecnològic i Universitari, Granollers [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC