Colectic està situada al barri del Raval de Barcelona. Neix com a cooperativa el 2017, però la seva història es remunta a fa més de 25 anys, ja que sorgeix de la transoformació de l'Associació per a Joves Teb en cooperativa.

És un projecte cooperatiu sense ànim de lucre que treballa per la inclusió, l’autonomia i l’apoderament de les persones i les comunitats als àmbits social, laboral i tecnològic; tot entenent i utilitzant la tecnologia com una eina de participació i transformació social.

Treballem en xarxa per desenvolupar espais, eines i projectes que promoguin processos d’emancipació, ocupació i formació de les persones. I ho fem des d’una perspectiva crítica, conscient i participativa; tot implicant als ciutadans i les ciutadanes en la millora i construcció del barri i del seu entorn.

Entenem la tecnologia com una eina facilitadora i possibilitadora per l’autonomia de les persones; per això treballem per afavorir l’accés universal a les TIC capacitant i acompanyant a col·lectius i organitzacions socials i de l’economia social i solidària.

L’activitat al Punt Òmnia de Colectic es diferencia segons les franges horàries. Al matí es porten a terme activitats majoritàriament adreçades a participants adults (Inserció Laboral, Tallers d’iniciació al món informàtic i Ús lliure). A la tarda es duen a terme altre tipus d’activitats, més destinats als participants joves que venen a l’entitat (tallers multimèdia, ràdio per Internet, etc.).

Donde

Carrer dels Salvador, 8
08001
Barcelona
93 442 58 67