L'Espai d'Entitats de Sant Pere Pescador és un nou punt dels 432 que en formen la Xarxa Punt TIC. Vols conèixer-lo? Te'l presentem!

Sant Pere Pescador
Sant Pere Pescador .

L'Espai d'Entitats de Sant Pere Pescador s'ha adherit a la Xarxa Punt TIC. Situat al C/ Escoles, 1, obre de dilluns a divendres de 9 a 12 h i compten amb set ordinadors dotats amb la maqueta Punt TIC de programari lliure amb el sistema operatiu Ubuntu i tots els seus programes i eines. 

Dins els serveis i eines que ofereixen, es troben el Projecte comunitari d'alfabetització digital TIC-TAC, l'Espai TIC setmanal per aprendre habilitats digitals amb el mòbil o ordinador, xerrades temàtiques sobre tràmits i ajuda en gestions sobre la Meva Salut. A més, també compten amb un Espai de dones i cursos de català. Amb dos anys d'experiència en l'àmbit TIC, durant el curs 2021 van formar 45 persones.

Tota la seva activitat és realitzada a través del treball en xarxa i sinergies d'altres agents del territori de Sant Pere Pescador com per exemple Serveis Socials, l'escola municipal, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà i diverses àrees de l'Ajuntament com l'àrea de joventut, ensenyament, gent gran o salut.

Adhesió a la Xarxa Punt TIC de Catalunya

La Xarxa Punt TIC està formada per 432 punts TIC de Catalunya que ofereixen espais, recursos i eines al servei de l’alfabetització i apoderament digitals des de ciutadania. Són una eina bàsica per fomentar l’ús segur i responsable de les tecnologies de la informació i la comunicació, contribuint a cohesionar digitalment el país a través d’una ciutadania apoderada, crítica i participativa.

Es tracta d'una comunitat formada per entitats públiques i privades, d’àmbit local o comarcal, com espais municipals o privats de formació en tecnologia, biblioteques, punts Òmnia, escoles, labs d’innovació ciutadana i fablabs.

Per tramitar una nova adhesió, aneu a l'apartat de Tràmits, en el Catàleg de tràmits del web de la Generalitat de Catalunya. Per a més informació, pots contactar amb l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC: a través del correu electrònic oficina.tecnica@punttic.cat o per telèfon al 902.365.209

L'Oficina Tècnica i de Dinamització de la Xarxa Punt TIC fa seguiment de l'activitat de la Xarxa per a atendre les necessitats dels seus membres, oferir-los el seu suport, assessorament acompanyament i identificar noves oportunitats de futur.