L'Ateneu Barcelonès llença el curs '+ Humans + Digitals: cap a una nova Era Digital'. Del 18 d'octubre al 20 de desembre, podràs aprofundir sobre les evidències dels canvis culturals i tecnològics actuals de la mà d'especialistes. Les inscripcions estan obertes.

Curs '+ Humans + Digitals: cap a una nova Era Digital'
Curs '+ Humans + Digitals: cap a una nova Era Digital'. Autor: Ateneu Barcelonès. 2022. Licencia: Todos los derechos reservados.

El curs està coordinat per en Ricard Faura, tecno-antropòleg i cap del Servei d'inclusió i Capacitació Digital a la Generalitat de Catalunya i vicepresident segon de l'Ateneu Barcelonès. Es tracta d'una formació setmanal (els dimarts) que es podrà gaudir de manera virtual o presencial. Comença el pròxim 18 d'octubre i finalitza el 20 de desembre de 2022. El preu són 150 € (per a persones no sòcies de l'Ateneu) i 75 € (sòcies). Les inscripcions i el pagament es poden realitzar fins a l’11 d’octubre presencialment a l'Ateneu o en línia a través d'aquest enllaç.

El programa

• Sessió 18 d’octubre: Transformació digital i nova educació: “Ensenyar o acompanyar?”, a càrrec de Coral Regí.

• Sessió 25 d'octubre: Ètica i Tecnologia: “Estem en mans dels Algoritmes?”, a càrrec de Karma Peiró.

• Sessió 8 de novembre: Ètica i Tecnologia: “Big Data, algoritmes i Intel·ligència Artificial”, a càrrec de Ramon Alcoberro.

• Sessió 15 de novembre: Transformació digital i nova educació: “El final o la transformació de la universitat?”, a càrrec de Josep Maria Vilalta

• Sessió 22 de novembre: Tecnopolítica: “Activisme Tecnopolític”, a càrrec de Simona Levi

• Sessió 29 de novembre: Tecnopolítica: “Tecnopolítca o Política digitalitzada?”, a càrrec d’Ismael Peña

• Sessió 13 de desembre: Quina societat ens ve?: "Què passa quan ens cansem de les xarxes socials, estem més polaritzades i el futur és incert?" , a càrrec d’Elisabet Roselló

• Sessió 20 de desembre: Quina societat ens ve?: “Quin Robot vols tenir quan siguis gran?”, a càrrec de Carme Torras.

Per a més informació, pots contactar amb l'Ateneu Barcelonès a info@ateneubcn.cat.