Del 30 de maig al 18 d'octubre de 2022 la Fundació Pere Tarrés impulsa una formació per a innovar, supervisar i desenvolupar planificacions estratègiques i programes d'intervenció socials mitjançant les noves tecnologies.

La proposta, vol millorar el procés de transformació digital dels projectes i organitzacions socials així com reforçar les competències comunicatives en l'era digital i incorporar bones pràctiques basades en criteris ètics de l'ús de les TIC al servei de l'acció social. Amb 220 h, aquest curs es realitzarà del 30/05/22 al 18/10/22 de manera presencial a la seu de la Fundació Pere Tarrés, al C/ Carolines, 10 de Barcelona.

El formador és Rafael Ruíz de Gauna, Director de Relacions Institucionals, Formació, Consultoria i Estudis i de la XACS de la Fundació Pere Tarrés ens explica en que consisteix el nou curs d'alt nivell sobre la formació per a la millora de l'acció social mitjançant la transformació digital que ha dissenyat la Fundació Pere Tarrés i te l'objectiu d'ajudar les persones de les entitats a afrontar el repte de la digitalització. Per a més informació i inscripció, apunta't aquí.