Bitbot.cat Programa
Bitbot.cat Programa. Licencia: Todos los derechos reservados.

Què és

El Bitbot Challenge 2020 és un concurs impulsat pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT en el marc del programa Bitbot, i pretén promoure activitats de lleure tecnològic al territori durant la situació actual de falta de confiança.

Per participar en aquesta competició, és necessari que les activitats que es desenvolupin al campament d'estiu estiguin directament relacionades amb temes en l'àmbit digital com ara digital fabricació, programació, robòtica educativa , ciberseguretat o activitat cibernètica digital .

Les activitats s'han de dur a terme entre l'1 de juliol i el 13 de setembre de manera presencial o en línia (o combinant les taxes) i han de ser amb un total de 20 hores.

50% de les places per a noies TIC

L’edició d’enguany anima les entitats i empreses a participar en el concurs promovent i garantint que el 50% de les places són destinades a dones participants . L’acció s’inicia dins del programa DonaTIC del Govern, que busca augmentar la presència de les dones en l’àmbit tecnològic.

Premis

Vint millors propostes seran seleccionades del total d'activitats presentades que rebran un premi de 1.500 € cadascuna.

Un cop finalitzi el termini, les entitats participants hauran de presentar un informe justificatiu de les activitats realitzades. Un jurat especialitzat els avaluarà i seleccionarà les tres propostes guanyadores.

Els premis són:

  • Primer premi: € 4,000
  • Segon premi: € 2,500
  • Tercer premi: € 1,500

Inscripció

Les entitats i empreses que compleixen els requisits poden presentar la seva sol·licitud del 3 al 23 de juny de 2020 (fins a les 23:59) mitjançant aquest enllaç . Els finalistes s’anunciaran l’1 de juliol.