Imatge del Punt TIC Palau
Imatge del Punt TIC Palau. Autor: Punt TIC Palau. 2020. Licencia: BY-SA.

Ara més que mai el grup que formen alumnes i dinamitzadors del Punt TIC Palau, estan posant en pràctica moltes dels coneixements en les TIC. Coses que havien après a l'aula com ara videoconferències, videotutorials, Classrooms, blogs i l'ús del correu electrònic, són ara una realitat quotidiana.

Per les formacions d'Alfabètic, LibreOffice i càpsules ACTIC, els docents preparen material que pengen a diferents plataformes, se segueix amb l'horari de les classes per videoconferència, s'envien exercicis pràctics que es corregeixen per la següent sessió, tot amb l'objectiu de reforçar els aprenentatges, i intentar normalitzar aquesta situació. Es tracta a més de seguir aprenent, d'una forma de connectar, encara que sigui de forma virtual, amb els companys de classe, mantenir una rutina i tenir la ment ocupada.

El dinamitzador del grup de fotografia digital, ha engegat un concurs fotogràfic amb un tema proposat per cada setmana, per posar en pràctica tot el que s'ha après a classe. Aquí teniu l'enllaç del blog.

L'equip del Punt TIC Palau seguiran creant material i continguts perquè tothom que vulgui pugui seguir formant-se, ademés han creat un canal a Telegram per estar assabentat del que s'està fent.