Allwomen llença 5 beques per a dones que vulguin formar-se com a científiques de dades
Allwomen llença 5 beques per a dones que vulguin formar-se com a científiques de dades. Autor: Pixabay. 2018. Licencia: BY-SA.

Amb el suport de Barcelona Activa i Skyscanner, Allwomen llença 5 beques per dones que vulguin formar-se com a científiques de dades amb l'objectiu de promoure la diversitat en tots els llocs de treball i trencar amb la bretxa de gènere en la indústria de la tecnologia.

Aquesta beca està destinada a les dones que tenen l’impuls i la visió de desenvolupar solucions de dades i AI, però no tenen fons per iniciar-se en el camp i està oberta per a aplicacions de qualsevol persona que s’identifiqui com a dona (incloent persones transgènere, sexista o no binàries). Les persones sol·licitants han de tenir 18 anys o més a la data de la presentació. 

Allwomen ofereix 5 beques amb cobertura del 80% del total de la matrícula (6000 €) del curs. Les persones guanyadores hauran de cobrir la quota restant de 1000 € per assistir al curs (en cas que no es pugui cobrir la quota restant, es pot comentar i revisar cada cas).

La sol·licitud esta oberta fins el 23 de febrer i per apuntar-se cal omplir aquest formulari.