Cartell del taller d'introducció a l'Unity
Cartell del taller d'introducció a l'Unity. 2 019.

Cada mes, Basetis i la Factoría F5 organitzen les TechSides Womenxerrades-taller per visibilitzar les dones al sector tecnològic.

Les sessions comencen amb una presentació de les persones que imparteixen la formació, a continuació es realitza la formació en si mateixa i finalment les persones assistents gaudeixen d'un pica pica-networking.

La primera sessió va ser a l'octubre amb una formació sobre com utiltzar la placa Arduino i, en aquesta segona edició, s'aprendrà a programar videojocs amb l'eina 'Unity'. Serà el dijous 12 de desembre a les 18.30h a l'espai de coworking DepotLab (C/Bruc, 149).

‘Unity’ és un motor de videojoc multiplataforma que ajuda a aprendre i crear jocs 2D i 3D, aplicacions i experiències a través d'un entorn amigable perquè tothom pugui desenvolupar els seus propis videojocs en diferents plataformes.

Les sessions estan obertes a tothom i per assistir, no es requereix experiència prèvia en el sector tecnològic tot i que hi ha aforament limitat. Cal inscripció prèvia a través d'aquest enllaç.

A més, és important portar ordinador propi amb el programa Unity Hub instal·lat. Podeu descarregar-ho aquí. A més, cal tenir un compte operatiu en GitHub

Cuando

Donde

DepotLab
Carrer del Bruc, 149,
08037