Jornada #WomanLiderTIC
La Jornada #WomanLiderTIC tindran lloc el 15 de novembre, a Barcelona.

La Jornada internacional #WomanliderTIC compta amb la participació de dones amb càrrecs de responsabilitat al món de les tecnologies, que l'organització pretén que siguin font d'inspiració per a altres dones, a partir de les seves experiències i projectes. Així, busca reunir i mostrar el talent de les dones, compartir la visió sobre les tendències del sector TIC i establir estratègies per l'apoderament de les dones.

El programa de la trobada inclou una conferència inaugural a càrrec de Carmen Munoz-Dormoy, CEO de Citelum, i cinc taules rodones:

  • Ètica i intel·ligència artificial
  • L'impacte de les TIC en les enginyeries
  • L'apoderament de les dones en la indústria tecnològica
  • Artificial Intelligence Women
  • Els reptes de l'educació i el talent de les dones en el sector digital

Per assistir a la jornada, cal realitzar la inscripció.

Aquest esdeveniment coincideix amb l'Smart City Expo World Congress, un moment en què Barcelona estarà totalment sensibilitzada amb les oportunitats que aporta la tecnologia. Des de Dones en Xarxa volen fer un pas més enllà i visualitzar les oportunitats que genera específicament per a les dones. Pretén donar a conèixer aquesta visió i experiències i així aprofitar per crear un espai més social, on es promogui el paper de les dones i se les animi a aprofitar aquestes oportunitats, superar les dificultats i a generar noves oportunitats.

Cuando

Donde

Movistar Centre
Carrer de Fontanella, 2
08002