Premi Dona TIC 2018
Fins al 15 de novembre es poden presentar candidatures al Premi Dona TIC 2018. Autor: Tertúlia Digital. 2018. Licencia: Todos los derechos reservados.

Organitzat pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i l'associació Tertúlia Digital, el Premi 12×12 Dona TIC té l'objectiu de premiar el paper de la dona en el sector tecnològic i divulgar referents de dones en aquest àmbit per fomentar les vocacions TIC en les dones.

Compta amb set categories, que són les següents:

 1. Emprenedora: La dona ha de ser fundadora o cofundadora d’una empresa en actiu del sector de les TIC.
 2. Professional: La dona ha de treballar per a una empresa o organització o ser 'freelance', estar dedicada a l’àmbit de les TIC i ha d’estar en possessió d’una titulació universitària TIC.
 3. Acadèmica/Investigadora: La dona s’ha de dedicar a la formació i/o recerca en l’àmbit de les TIC i ha d’estar en possessió d’una titulació universitària TIC.
 4. Divulgadora: La dona ha de treballar en l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.
 5. Dona TIC revelació: Dones amb una trajectòria curta però molt rellevant. La dona ha d’haver tingut un paper rellevant i destacable en l’àmbit de les TIC.
 6. Estudiant TIC:
  • 6.1 Estudiant TIC Universitària: La noia ha de ser estudiant de qualsevol titulació universitària TIC i ha d’haver desenvolupat un projecte i/o iniciativa destacable en l’àmbit de les TIC
  • 6.2 Estudiant TIC FP: La noia ha de ser estudiant de qualsevol cicle formatiu de FP de l’àmbit TIC i ha d’haver desenvolupat i/o estar desenvolupant un projecte i/o iniciativa destacable en l’àmbit de les TIC
 7. Iniciatives referents:
  • 7.1 Iniciativa empresarial: Qualsevol empresa que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona en l’àmbit de les TIC
  • 7.2 Iniciativa d’entitat, centre formatiu/institució: Qualsevol entitat i/o centre formatiu/institució que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona en l’àmbit de les TIC

Poden optar als premis totes aquelles dones vinculades professionalment o acadèmicament a l’àmbit de les TIC. S'accepten tant auto candidatures com nominacions. En tots dos casos, cal emplenar aquest formulari com a molt tard el 15 de novembre de 2018.

L'acte de lliurament de premis tindrà lloc durant el congrés 12×12 'La trobada de les TIC de Cap d’Any', el 20 de desembre de 2018 a l’auditori MediaPro de l’Edifici Imagina (Av. Diagonal, 177, Barcelona).

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria.