Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

18a edició dels Premis Creatic a les millors iniciatives empresarials TIC i d'innovació

Publicado el 08/08/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Cartell dels Premis Creatic 2018
Convocada la 18a edició Premis Creatic a les millors iniciatives empresarials TIC i d'innovació, por TecnoCampus. 2018. Licencia: Tots els drets reservats

S'adrecen a persones emprenedores que vulguin posar en marxa la seva idea de negoci o bé a aquelles empreses emergents que hagin iniciat l'activitat durant l'any 2018. S'hauran d'emmarcat dins l’àmbit tecnològic i de la innovació, especialment en els sectors salut, tèxtil, mobile i indústria 4.0. Termini: 9 d'octubre de 2018.

El TecnoCampus ha engegat la 18a edició de la convocatòria dels Premis Creatic. Pretenen ser un estímul per als projectes empresarials dins l'àmbit tecnològic i de la innovació, especialment en els sectors salut, tèxtil, mobile i indústria 4.0. També busquen contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró, mitjançant el suport econòmic, logístic i d’acceleració de nous projectes empresarials.

El període per presentar-hi projectes tancrà el 9 d'octubre de 2018, a les 15.00 hores. La documentació es podrà lliurar en mà a l’Av. Ernest Lluch 32 (Parc Tecnocampus, edifici TCM2) de Mataró o per correu electrònic a l'adreça creatic[arrova]tecnocampus.cat.

Se seleccionaran tres projectes guanyadors que obtindran premis econòmics en metàl·lic de 12.000 euros el primer, 6.000 euros el segon i 3.000 euros el tercer.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.

Te puede interesar también