Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Convocats els Premis 'Nit de la Robòtica'

Publicado el 20/07/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Braç robòtic
Els Premis 'Nit de la Robòtica' reconeixeran la trajectòria professional d’una persona o un col·lectiu, i un projecte innovador, por Ministerio de Ciencia (Flickr). Licencia: BY-ND

Pretenen destacar, d'una banda, la trajectòria professional d’una persona o un col·lectiu i, d'una altra, un projecte innovador. El període per presentar-hi candidatures estarà obert fins al 22 de setembre de 2018 i els premis es lliuraran a la Nit de la Robòtica, el 25 d'octubre.

El Grup de Treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0 del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya vol reconèixer la contribució dels professionals del sector de la robòtica, així com les iniciatives i projectes innovadors en aquest àmbit tecnològic. Amb aquest objectiu convoca els Premis 'Nits de la Robòtica'.

Els premis compten amb dues categories:

  • Premi 'Nit de la Robòtica': Guardó que distingeix la persona o persones de casa nostra, amb una destacada trajectòria professional en l’àmbit de la Robòtica Industrial, la Robòtica de Serveis o la recerca i/o docència en Robòtica, que hagi contribuït de manera rellevant al desenvolupament d’aquesta tecnologia.
  • Premi 'Projecte de l’Any': Guardó que reconeix una iniciativa o projecte innovador en qualsevol àmbit de la Robòtica, que promogui el desplegament o implantació de solucions robotitzades a casa nostra.

Hi poden presentar candidatures persones, empreses i institucions, abans del 22 de setembre de 2018. Ho hauran de fer enviant un correu electrònic a l’adreça info[arrova]coneixement.eic.cat, tot adjuntant un dossier d’un màxim de dos fulls on expliquin els mèrits per optar al premi.

El veredicte es donarà a conèixer el 25 d'octubre, a la Nit de la Robòtica, un esdeveniment anual dels i les professionals de la robòtica industrial, de serveis i l’acadèmia.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.