Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Una guia recull experiències inspiradores sobre promoció de les competències digitals

Publicado el 19/07/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Portada de la guia DigComp
La guia recull experiències inspiradores sobre promoció de les competències digitals, por JRC Publications Repository. Licencia: Tots els drets reservats

La Comissió Europea publica una guia dins el Marc europeu de competències digitals (DigComp). Mostra experiències inspiradores que s'estan portant a terme per promoure les competències digitals. També pretén oferir informació actualitzada sobre el marc DigComp.

El Marc europeu de competències digitals, també conegut com DigComp, ofereix una eina per millorar la competència digital de la ciutadania. Les competències digitals són aquelles que permeten que la ciutadania pugui utilitzar la tecnologia digital d'una manera segura i crítica. DigComp pot ajudar a autoavaluar, establir objectius d'aprenentatge, identificar oportunitats de formació i facilitar la recerca de feina.

Amb l'objectiu de donar suport a l'ús i la sensibilització del marc, la Comissió Europea ha publicat una guia d'usuari. Aquesta mostra l'ús de DigComp que estan fent diversos sectors i és un clar exemple que les competències digitals són rellevants per a tots els aspectes de les nostres vides. Presenta 38 exemples inspiradors d'ús de DigComp a través d'estudis de casos i eines de tot Europa.

Archivos adjuntos: 

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.

Te puede interesar también