L'Associació de professionals de la Dinamització Social Digital es va donar a conèixer a la JdIS 2017
L'Associació de professionals de la Dinamització Social Digital es va donar a conèixer a la JdIS 2017. 2 017.

L'associació va ser creada per diversos dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC i de la Xarxa Òmnia i la van donar a conèixer en la Jornada de la Internet Social del mes de setembre de 2017. En l'actualitat compta amb una quinzena de persones associades i l'objectiu és eixamplar la seva base social durant el 2018, començant a crear un relat comú sobre la figura del dinamitzador/a social digital.

En aquest sentit, una de les primeres accions que plantegen és una trobada oberta que han anomenat "sandbox". Girarà entorn la professió del dinamitzador/a social digital i les necessitats que es podran trobar en el futur per desenvolupar-la amb millors competències. La "sandbox" consistirà en una sessió de treball amb la dinàmica de "World Cafè" i un espai de conversa informal. Tindrà lloc dissabte 30 de juny, a les 10.00 hores, a Calàbria 66 (C/ Calàbria, 66. Barcelona). Les persones interessades en participar-hi ja poden realitzar la inscripció.

Després de la trobada, a les 12.30 hores, es realitzarà la primera assemblea general ordinària de l'associació. Faran el tancament de 2017 i donaran a conèixer la junta, les comissions i el pla de treball per al 2018-2019. L'assemblea serà oberta a tothom, però només els socis i sòcies de l'entitat tindran dret a vot.

Cuando

Donde

Calàbria 66
Carrer de Calàbria, 66
08015