. Autor: Maurizio Pesce. 2014. Fuente: Flickr. Licencia: BY.

El Mobile Lunch Barcelona és una trobada que tindrà lloc el 21 de febrer i que reunirà a més de 300 professionals de petites i mitjanes empreses TIC. L'acte, organitzat de forma conjunta per la Fundació Mobile World Capital Barcelona i GSMA, comptarà amb la participació d'associats del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), la Asociación de empresas de electrónica, tecnologías de la información, telecomunicaciones y contenidos digitales (AMETIC), Barcelona Tech City y la Asociación Española de la Economía Digital (Adigital). També s'espera la presència de les empreses del Pabelló Catalunya-Espanya d'ACCIÓ i del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme.

L'objectiu és potenciar les petites i mitjanes empreses en un congrés que va comptar amb més de 2200 stands internacionals en l'edició de 2015; una xifra que es preveu que augmenti enguany. La MWCB vol generar espais de trobada entre empreses vinculades al sector per tal d'afavorir la interrelació entre elles.

La jornada Mobile Lunch Barcelona, que vol repetir-se de forma anual en el futur, estarà presidida per Aleix Valls, director general del Mobile World Capital Barcelona, i John Hoffman, conseller delegat de GSM Ltd. Ambdós analitzaran l'estat i perspectives de les pimes del sector TIC a Espanya.

Font: Mobile World Capital Barcelona