Programa Feader
Programa Feader. Fuente: Comunitat de Madrid. Licencia: Todos los derechos reservados.

Les xerrades estan dirigides als beneficiaris d’aquests ajuts que són, principalment: persones físiques; microempreses; petites i mitjanes empreses; cooperatives; associacions; fundacions privades amb inversions productives. També a aquelles associacions i fundacions participades per ens públics; consorcis; ajuntaments; consells comarcals i EMDs amb inversions no productives.

Els objectius prioritaris per aquest període són donar suport a la creació i a la innovació empresarial a partir dels recursos del territori per tal d’afavorir la creació d’ocupació, fomentar el retorn de talent, donar suport a la cooperació pública/privada i intersectorial sempre en el marc d’una economia sostenible i baixa en emissions contaminants. Una novetat important és que el Consorci GAL Alt-Urgell Cerdanya (CAUC) ha obert una oficina d’atenció al Consell Comarcal de la Cerdanya a Puigcerdà, amb l’objectiu de facilitar l’assessorament i la tramitació de les sol·licituds a totes aquelles persones i empreses interessades en aquesta nova convocatòria Leader.

Les xerrades tindran lloc a la Cerdanya en aquestes dates i horaris: 

  • Dilluns, 25 de gener, a les 20 h a l'Ajuntament d'Alp
  • Dimarts, 26 de gener, a les 20 h a l'Ajuntament de Llívia Dimecres, 27 de gener, a les 20 h al Consell Comarcal de la Cerdanya
  • Dimarts, 2 de febrer, a les 20 h al Centre Cívic de Bellver de Cerdanya

A l’Alt Urgell:

  • Dilluns, 1 de febrer, a les 20 h al Consell Comarcal de l’Alt Urgell
  • Dijous, 4 de febrer, a les 20 h a l’Ajuntament d’Oliana

És important subratllar que el Consorci està obert a organitzar xerrades informatives en aquells municipis que ho sol·licitin. Aquests ajuts estan cofinançats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i per la Comissió Europea a través del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i compten amb el suport de les diputacions de Girona i de Lleida.