Logo Be Youth Worker Today
Logo Be Youth Worker Today. Autor: Be Youth Worker Today. 2015. Licencia: Todos los derechos reservados.

Els impulsors de la iniciativa asseguren que la creació de la xarxa contribuirà a crear un sentiment de pertinença en un sector on els professionals tenen diferents titulacions; com ara educació social, integració o treball social; o estan contractats per institucions diverses, des de l'administració a organitzacions passant per empreses privades. Amb un marc compartit, Be Youth Worker Today vol generar un coneixement mutu i promoure la coordinació i el treball en xarxa entre professionals, més enllà d'on treballin.

El projecte preveu fer una recollida d'informació genèrica a fi de tenir una visió panoràmica d’allò que existeix en el territori català. Es tracta de tenir una visió general de quines són les trajectòries formatives i laborals dels professionals del treball amb joves a Catalunya, quina és l’oferta formativa en treball amb joves i quines són les diferents situacions contractuals que existeixen actualment en el treball amb joves. Les dotze organitzacions europees partners del projecte realitzaran de la mateixa manera la recollida de dades al seu territori. El resultat final es mostrarà de manera gràfica en una exposició.

En el marc del projecte, tindrà lloc un meeting els dies 25, 26 i 27 de novembre de 2015 a diversos equipaments al centre de la ciutat de Barcelona. Podeu fer les inscripcions a través d'aquest enllaç. En l'actualitat, Portugal, Itàlia, Grècia, Bulgària, Romania, República Txeca, Alemània, Bèlgica, Holanda, Regne Unit i Suècia formen part del Be Youth Worker Today.