Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Xerrada: Eines Lliures i Obertes per un teletreball més democràtic

09/07/2021
de 11:30 a 14:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Teletreball i ciberseguretat
Teletreball i ciberseguretat. 2020. Fuente: Pexels. Licencia: BY-SA

El Parc Científic de Lleida organitza, en el marc de la Mobile Week 2021, una sessió formativa sobre aprendre a planificar les necessitats digitals per afrontar el nou escenari post confinament, tenint en compte temes com teletreball i ciberseguretat. 

La pandèmia provocada per la covid-19 ha forçat a un confinament de la població i a la necessitat de repensar la nostra forma de treballar, amb un major pes del teletreball. Aquesta necessitat fa que les empreses, organitzacions i professionals autònoms han de fer un autoanàlisi a tots nivells per afrontar una digitalització necessària pel futur.

La ponència intentarà ajudar a fer aquest autoanàlisi i a planificar les necessitats digitals per afrontar aquest nou escenari, tenint en compte temes com teletreball i ciberseguretat. Comptarà amb Josep Ramon Freixanet Casas, de l'Associació d'Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació. L'acte tindrà un format presencial, es realitzarà Auditori Joan Oró- PCiTAL. Per assistir com públic, cal registrar-se aquí

Detalls del curs

Fecha: 
Viernes, 9 Julio, 2021 - De 11:30 hasta 14:00
Tipo de curso: 
presencial