Women Talent Seminari, el 27 de novembre a Barcelona
Women Talent Seminari, el 27 de novembre a Barcelona.

Dones directives d'arreu del món compartiran les seves experiències professionals al Women Talent Seminar, que tindrà lloc el 27 de novembre a Valkiria Hub Space de Barcelona. La plataforma Valkiria Hub International i Women Business Congress organitzen aquest seminari, que pretén convertir Barcelona en la capital internacional del talent femení en innovació i tecnologia. L’objectiu és fer un canvi de paradigma social i econòmic basat en la cultura empresarial de les dones.

El Women Talent Seminar: How to grow your business through Innovation & Technology se celebrarà dijous 27 de novembre, de 8.00 a 20.00 hores, a la seu de Valkiria Hub Space de Barcelona: Carrer Pujades 126, al Poble Nou.

Hi ha dues maneres de participar al seminari: assistint a l'esdeveniment o seguint-lo per Internet. Tant per una modalitat com per a l'altra cal fer la inscripció a través d'aquest enllaç. El preu de l'entrada és de 185 euros, però encara queden entrades amb descompte per 145 euros. Per poder seguir les conferències a través de streaming cal pagar 30 euros.

Cuando

Donde

Valkiria Hub Space
Carrer Pujades, 126
08018