Imatge per il·lustrar l'esdeveniment
Imatge per il·lustrar l'esdeveniment. 2 020.

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) i el Diari Ara organitzen el webinar “Wifi, tauletes i covid-19, combatre l'escletxa digital en l'educació” el proper 11 de novembre a les 12h. L'activitat s'emmarca dins la Smart City Week, iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona organitzada per la fundació municipal BIT Habitat, que té per objectiu reflexionar i experimentar sobre la relació entre les persones, la tecnologia i les ciutats, i veure com les tecnologies modifiquen el nostre espai urbà, la manera com ho interpretem i ens hi relacionem.

La trobada se centrarà en la digitalització de l'ensenyament, que ha hagut de fer un important salt endavant degut a l'impacte del confinament al que ha obligat la covid-19. Els ponents són: 

  • Ana Albalat, subdirectora general de Recerca i Cultura Digital del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
  • Sandra Gómez, investigadora de la Fundació Ferrer i Guàrdia, autora de l'estudi La bretxa digital en les persones ateses per entitats socials.
  • Núria Alonso, de Colectic, que treballa en la inclusió digital.
    Moderadora: Aure Farran, coordinadora del suplement Ara Criatures, del diari Ara.

Més informació i inscripcions, aquí.

Cuando

Donde

Format virtual