Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Taller de creació d'un videojoc en 2D i 3D

Des del 18/05/2021 - 17:30
hasta el 08/06/2021 - 19:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Taller de creació d'un videojoc en 2D i 3D
Taller de creació d'un videojoc en 2D i 3D. 2021. Fuente: Citilab-Cornellà. Licencia: Tots els drets reservats

Citilab i la Fundació Obicex impulsen un taller virtual sobre noves tendències que es desenvoluparà telemàticament durant quatre tardes de dimarts: els dies 18 i 25 de maig i 1 i 8 de juny, de 17:30 a 19:00 hores. Inscripcions obertes.

El taller té l’objectiu d’introduir les persones participants en el món de la creació i el disseny de videojocs en 2D i 3D, un sector de tendència en l’actualitat. En cada sessió, que tindrà una durada d’1 hora i mitja i que es realitzarà a través d’una plataforma de videoconferència, els participants s’implicaran en quatre reptes diferents: la creació d’inici a fi del modelat 3D d’una nau per a un videojoc, la creació d’un videojoc en 2D, el disseny de l’escenari d’un nivell per a un videojoc en 3D i la creació d’un joc de naus, també en 3D.

Aquesta formació virtual està adreçada a qualsevol persona que tingui a partir de 14 anys i molt d’interès en endinsar-se en el món del disseny de videojocs. Per participar-hi no és necessari disposar de coneixements previs, només caldrà tenir instal·lada la plataforma gratuïta Unity. El taller és gratuït per a les persones participants.

Per a realitzar la inscripció heu d’enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, any de naixement i la població de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada dels correus rebuts. 

Detalls del curs

Fecha: 
De Martes, 18 Mayo, 2021 - 17:30 hasta Martes, 8 Junio, 2021 - 19:00
Tipo de curso: 
virtual
Lugar:
Citilab-Cornellà
Etiquetes: