MOB Barcelona
MOB Barcelona.

La Iniciativa E3 d’Esade organitza aquesta tarda la 3a edició de la conferència, que enguany porta per títol “Reconstruint el món”.

Cecília Tham, la fundadora del MOB, un dels espai de coworking més emblemàtics de Barcelona, ofereix aquesta tarda una ponència al TEDXESADE, la conferència organitzada per la Iniciativa E3 d’Esade en el marc dels esdeveniments TED.

TED és un moviment d’abast mundial que promou el debat i la reflexió entorn de la tecnologia, la diversió i el disseny (en anglès: Technology, Entertainment and Dessign) i que inclou la realització de conferències d’àmbit local. Esade hi contribueix amb l’organització del TEDXESADE, que enguany celebra la seva tercera edició i porta per títol “Reconstruint el món”.

La intervenció de Cecília es durà a terme al Campus d’Esade a Sant Cugat (Av. Torreblanca, 57) a les 16.00 hores i portarà per títol “La màgia dels makers”. Les altres ponències previstes per avui són:

  • “La Neurociència del lideratge”, a càrrec del professor d’Esade Thomas Maak;
  • “Lideratge lent”, per l’escriptor i orador Richard Watson;
  • “Reconstrueix-te per reconstruir el món”, per la coaching Ania Lichota;
  • “Reconstrueix el teu món feliç!”, per Carlos Piera Serra, promotor del moviment Delivering Happiness in Europe, i ,
  • “La felicitat és un assumpte seriós”, per l’investigador Nic Marks.

Per a més informació sobre la conferència, que és oberta al públic prèvia inscripció de 15 euros (10 euros per a membres d’Esade Alumni), podeu accedir a l’enllaç:
http://www.esade.edu/homepage/eng/tedxesade

Cuando

Donde

EGarage. ESADE Sant Cugat Campus
Av. Torreblanca, 57
08172

Otros detalles

Precio
15 € (10€ per a membres d'ESADE Alumni)