Jornada del Dia Internacional de la Biodiversitat
Jornada del Dia Internacional de la Biodiversitat.

A Catalunya hi ha moltes entitats que treballen en l’àmbit de la conservació i el coneixement de la biodiversitat. Una de les més actives i innovadores és l’Institut Català d’Ornitologia, que des de fa temps treballa amb voluntaris i col·laboradors per acostar el coneixement de la biodiversitat al conjunt de la ciutadania.

En els darrers anys, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat, ha desenvolupat aplicacions innovadores que aprofiten la tecnologia digital per arribar a tothom i aconseguir que tots hi puguem col·laborar.

SmartCAT es l’estratègia Smart de la Generalitat de Catalunya amb què s’impulsen iniciatives que, aprofitant l’ús de la tecnologia i la informació digital, promouen una societat més intel·ligent, sostenible i integradora.

Cada cop són més les eines que permeten a la ciutadania participar fàcilment en projectes d’investigació, fet que permet obtenir dades de forma massiva i incrementar espectacularment el coneixement científic.

En del marc del Dia Internacional de la Biodiversitat es realitzarà una jornada per presentar les possibilitats que dóna la tecnologia smart per obtenir i compartir informació sobre les observacions de la biodiversitat amb aplicacions reals a la recerca i a la gestió ambiental i del territori. Serà al Palau Robert, divendres 22 de maig, a les 10.00 hores.

Per a més informació podeu consultar el programa. Cal inscripció prèvia escrivint a sea.tes[arrova]gencat.cat.

Cuando

Donde

Palau Robert
Pg. de Gràcia, 107
08008