Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

I Jornada #esTICenllaçat

19/04/2016
de 18:30 a 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
#esTICenllaçat
#esTICenllaçat. Fuente: CTecno. Licencia: Tots els drets reservats

El Palau Macaya acollirà la I Jornada esTICenllaçat. La trobada posarà en marxa el nou Servei d’Acció Social del CTecno, #esTICenllaçat, que neix amb l’objectiu de millorar l’accés i la capacitació en TIC per les ONG d’àmbit català a través del voluntariat de les empreses i professionals adherits a la Fundació.

L’esdeveniment, a més de ser una trobada entre voluntaris i ONG per teixir sinèrgies i entendre els projectes, comptarà amb un exemple pràctic. De la mà de Francesc Sistach, Director General de Specialisterne, es veurà com les noves tecnologies poden millorar el món.

Els i les voluntàries de CTecno posaran els seus coneixements i trajectòria professional en mans de les entitats socials per tal de millorar la seva gestió interna, comunicació i tècniques de captació de fons. De moment, la Fundació Real Dreams, col·laboradora del projecte, ha obert una convocatòria de projectes entre les ONG per a detectar quines són les seves necessitats a cobrir. La selecció de les entitats beneficiàries anirà a càrrec d'un jurat especialitzat en tecnologia i acció social.

Paral·lelament s’ha obert una crida al voluntariat entre els professionals i les empreses sòcies que vulguin participar en la iniciativa. Els requisits per participar a la borsa de voluntariat són disponibilitat, motivació i compromís i coneixements TIC com ara creació i manteniment de blocs, gestió de newsletter, monitorització de xarxes socials o eines de captació de fons, entre moltes altres. Els i les voluntàries s'incorporaran a equips de treball de quatre persones i un líder de grup.

Detalls del curs

Fecha: 
Martes, 19 Abril, 2016 - De 18:30 hasta 20:00
Lugar:
Palau Macaya
Passeig de Sant Joan, 108 Barcelona