Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Cursos online de programació digital amb certificació oficial de Coursera

Des del 20/09/2021 - 09:00
hasta el 30/09/2021 - 23:45
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Cursos online de programació digital
Cursos online de programació digital . Fuente: Linux Adictos. Licencia: BY-SA

Vols formar-te en eines digitals? La Barcelona Digital Talent amb Coursera organitza un sorteig de 44 llicències trimestrals de Coursera  amb l’objectiu d’impulsar la adquisiciòn de noves habilitats i la generació de nou talent digital.

Coursera és la plataforma de formació en línia referent en e-learning que ofereix cursos que estan impartits per les universitats internacionals i empreses més reconegudes del mercat. La Barcelona Digital Talent sorteja 44 llicències a cursos certificats oficials de formació que professionalitzaran el teu CV com, per exemple, de Google, Salesforce, IBM, entre molts altres. Es tracta de diferents itineraris relacionats amb el desenvolupament de webs, big data, app development, game development, machine learning, intel·ligència artificial, entre molts altres uns altres.

També, podreu gaudir d’un itinerari d’orientació on trobareu cursos de diferents llenguatges de programació i tecnologies d’un nivell de dificultat baixa per a introduir-te en aquest sector, testar i descobrir el que més t’agrada i encaixa amb el teu perfil.

 

Detalls del curs

Fecha: 
De Lunes, 20 Septiembre, 2021 - 09:00 hasta Jueves, 30 Septiembre, 2021 - 23:45
Tipo de curso: 
virtual