Congrés de Tecnologia i Salut #WomenTech21
Congrés de Tecnologia i Salut #WomenTech21. 2 021.

Aquesta nova edició es desenvoluparà de 15h a 19h, en un entorn de realitat virtual 3D que permetrà a les assistents crear els seus propis avatars i gaudir de les ponències en un format disruptiu.

Programa

El programa s'iniciarà amb la benvinguda, de la mà de Carmen Fernández, directora de Talent Creatiu i Cultura de Naturgy, seguida de la taula d'Inauguració Institucional constituïda per Joana Barbany, directora general de Societat Digital de el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, Sara Berbel, Gerent Municipal de l'Ajuntament de Barcelona, ​​Silvia Cufi, Directora de Desenvolupament Corporatiu a Fundació TicSalut Social i Rosa Cuscó.

La ponència inaugural "Dones i tecnologia, oportunitats i reptes de futur" serà duta a terme per la Dra. Karina Gibert, vicedegana de el Col·legi d'Enginyeria Informàtica de Catalunya, investigadora en Big Data i Intel·ligència Artificial. A continuació, s'iniciarà la taula de debat que tindrà com a eix temàtic "L'era del blockchain en femení", en la qual aportaran la seva experiència i coneixement dones líders empresarials com: Marta Vallès, Cofundadora i directora de desenvolupament de negoci de VOTTUN, Cristina Martin, CEO a ECustoms i Marta Gutiérrez, CEO a SIGNE_Block. La taula serà presentada i moderada per Montserrat Guàrdia Güell, general Manager a Alastria Blockchain Ecosystem.

La segona taula de la jornada "Enginy, l'arma contra el Coronavirus", situarà en la dinàmica de generació d'entorns creatius com a arma en temps de pandèmia. Presentada i moderada per Montserrat Guàrdia Güell, general Manager at Alastria Blockchain Ecosystem & Co-Founder COVIDWARRIORS, comptarà amb les aportacions de Maria Visa Boladeras, CEO a MTS, Pilar Forns Casadó, Sènior Scientist & Team Leader in Parc Científic de Barcelona i Helena Mena, Co-founder i dissenyadora en Polaritza Studio.

En la segona part de la jornada, s'obrirà amb la taula dedicada a la "Innovació i Intel·ligència artificial del sector sanitari". Obrirà la taula la ponència de la Dra. Carolina García-Vidal, especialista del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Clínic de Barcelona, qui presentarà "Intel·ligència Artificial aplicada a la presa de decisions mèdiques". Seguidament, Atia Corts, Recosignised Researcher Life Sciences - Social Link Analytics Life Sciences Group at BSC, i l'última ponència del congrés serà duta a terme per Maribel Berges, CEO a Affirma Biotech amb el "Desenvolupament de nous productes per aconseguir el repte de medicines multiresistents en infeccions cròniques".

L'esdeveniment culminarà amb dos espais de networking, en el qual es posaran en comú els temes tractats en les intervencions. Podeu fer aquí les inscripcions.

Cuando

Donde

Format virtual