Conferència europea "eParticipació dels ciutadans"
Conferència europea "eParticipació dels ciutadans".

La conferència “E-Participació dels Ciutadans” tindrà lloc el proper dimarts 8 de desembre entre les 13:00 i les 17: 00 hores al Parlament Europeu. El programa de l'esdeveniment preveu una trobada seguida d'un còctel de networking. Els organitzadors de l'esdeveniment volen reunir al voltant de 100 persones de tot Europa.

El principal objectiu de la conferència és reunir als responsables polítics, els funcionaris de la Unió Europea, experts en e-Participació i activistes cívics a nivell nacional i de la UE per discutir la participació democràtica en l'era digital. Això contribuirà a les recomanacions per als responsables polítics sobre l'e-Participació a la UE.

Temàtiques:

La conferència constarà de dos panells centrats en un aspecte concret de l'e-Participació. Els temes previs són: alfabetització digital i els nous mitjans de comunicació, compromís cívic, el moviment cívic, accessibilitat, e-democràcia, la ciutadania activa i la inclusió digital. Es convidarà a experts per presentar les bones pràctiques de promoció d'e-Participació i els problemes darrere de la creació d'eines d'e-participació en diferents nivells.

Com l'e-Participació té com a objectiu proporcionar la igualtat d'oportunitats per a la participació de tots els ciutadans de la UE, els nostres grups destinataris inclouen també grups potencialment vulnerables dels ciutadans europeus, que normalment queden fora del procés de participació, com ara els ciutadans socialment desfavorits i persones amb discapacitat.
 

  • Què hi ha per als ciutadans?

L'esdeveniment donarà als ciutadans participants l'oportunitat de comunicar les seves opinions i recomanacions respecte a e-Participació als responsables polítics i d'entaular un diàleg amb ells.
 

  • Què hi ha per als responsables polítics?

Els responsables polítics tindran l'oportunitat de compartir els seus punts de vista sobre l'e-Participació i com veuen i usen els inputs que reben dels ciutadans a través de diferents canals online.
 

Cuando

Donde

Parlament Europeu
Rue Wiertz 60, 1047
-