Conferència Europea de Coworking 2013
Conferència Europea de Coworking 2013.

La quarta Conferència Europea de Coworking, organitzada per Global Enterprise i la Xarxa Punt TIC de Catalunya, amb el suport de la revista de Coworking Deskmag, es durà a terme a Barcelona, els dies 11, 12 i 13 de novembre. Es tracta del principal esdeveniment d'arreu del món relacionat amb el coworking.

Durant tres dies, al voltant de 350 assistents provinents d’Europa, Nord Amèrica i d’altres llocs del món es reuniran a Fabra i Coats, la fàbrica de creació que l’Ajuntament de Barcelona posa a disposició dels organitzadors de la conferència. Prop de 50 ponents i panelistes compartiran les seves idees i millors pràctiques amb una audiència formada per coworkers, gestors d’espais de coworking, gestors immobiliaris, representants de les administracions locals, agències públiques de desenvolupament, universitats i gestors d’incubadores de start-up. Tots ells interessats en aprendre sobre coworking, com una plataforma capaç de fer front a complicats desafiaments actuals com l’impuls de l’emprenedoria i la innovació, l’enfortiment del treball independent o la investigació del futur del treball en l’era digital.

Alguns dels ponents internacionals ja han confirmat la seva assistència: Todd Heiser (Gensler i l’espai de Coworking 1871, a Chicago, EUA), Michael Karimov (Work Station, Moscou, Rússia), Ashley Proctor (Creative Blueprint, Toronto, Canadà), Ricard Faura (Generalitat de Catalunya, Espanya), Christoph Falhe (Betahaus, Berlin, Alemanya), Jean-Baptiste Roger (La Fonderie, Paris, França), l’Ajuntament de Milà (Itàlia)... per citar només alguns. Properament, molts altres confirmaran la seva participació.

El primer dia de la conferència, 11 de novembre, serà l'escenari per als ponents principals i els panells temàtics, amb alguns dels millors experts en el camp del Coworking, el disseny i la gestió dels ecosistemes, entre d'altres.

La segona jornada, dia 12, la conferència esdevindrà una unconference, també anomenada barcamp, on els mateixos assistents fixaran de forma espontània i participativa el contingut del programa. D’aquesta manera, l’audiència es distribuirà entre diferents tallers interactius.

L’últim dia, 13 de novembre, es duran a terme uns pràctics tallers durant el matí, mentre que a la tarda els assistents tindran l’oportunitat de visitar l’extensa xarxa d’espais de Coworking que operen a Barcelona.

Les inscripcions a la conferència estan disponibles a la pàgina web: www.coworkingeurope.net

Cuando

Donde

Fabra i Coats
Sant Adrià, 20
08030