Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Casal d'estiu tecnològic a Figueres

Des del 25/06/2019 - 09:00
hasta el 06/09/2019 - 14:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Imatge per difondre l'oferta formativa
Imatge per difondre l'oferta formativa. 2018. Fuente: Pixabay. Licencia: BY

Edukbits, inciciativa pedagògica tecnològica a Figueres, organitza un casal d'estiu per a fomentarar l’ingeni, la creativitat i la capacitat d’innovació dels nens i nenes.

L'oferta formativa està formada per diferent setmanes que els participants podran triar i/o convinar al seu gust on treballaran competències i habilitats personals, el desenvolupament de la creativitat, el treball en equip, la comunicació i el lideratge de manera integrada a les activitats.

Programa

SETMANA 1 – Harry Potter (del 25-28 de juny de 9-13h)

Sabries dir com es diu la botiga de bromes d’en Fred i en George? Saps el nom real de Voldemort? Creus ser capaç de caçar una Snitch daurada? Ens endinsarem al fantàstic món creat per J.K. Rowling mentre combinem la fantasia amb les activitats tecnològiques que ens caracteritzen. Una experiència màgica!

SETMANA 2 – Videojocs i Programació (del l’1 al 5 de juliol de 9-13h)

Vols saber quantes hores fan falta per crear un videojoc AAA? Què és el món dels videojocs indie? Saps què és el “Konami code”? Al llarg d’aquesta setmana aprendrem coses del món dels videojocs, en programarem i descobrirem trucs i secrets. Diversió i aprenentatge, el que se’n diu una setmana triple A!

SETMANA 3 – Un món en 3D (del 8 al 12 de juliol de 9-13h)

Minecraft, Lego Worlds, impressores 3D… Aquesta setmana dissenyarem models, n’imprimirem alguns, els posarem dins de jocs que crearem nosaltres, els modificarem i aprendrem com funcionen. Farem un repàs de tot el que es pot considerar 3D dins d’un equip electrònic i entendrem com funciona. Al cap i a la fi, el món 2D té els dies comptats!

SETMANA 4 – Laboratori d’inventors (del 15 al 19 de juliol de 9-13h)

Saps com funciona un microones? Sabries fer girar un motor del revés només tocant un interruptor? És cert que les patates generen electricitat? Aquesta setmana combinarem les activitats creatives amb investigar i descobrir el món dels invents i l’enginyeria

SETMANA 5 – 3, 2, 1…Acció! (del 22 al 26 de juliol de 9-13h)

T’imagines crear la teva pròpia pel·lícula? Aprendre a gravar i editar un vídeo, i pujar-lo a la xarxa? Recursos de càmera, de llum, croma, com posar subtítols… Durant aquesta setmana ens mourem pel món audiovisual i n’aprendrem els secrets i trucs per fer creacions multimèdia amb la màxima qualitat, sense oblidar les activitats de robòtica.

SETMANA 6 – Superherois (del 29 de juliol al 2 d’agost de 9:00 a 13:00h)

Qui guanyaria en un combat, Hulk o Superman? Es pot considerar Batman com a superheroi, si no té superpoders? Si Spiderman és el teu amic i veí… on viu per ser veí de tothom? Quin dels teus amics és? El món dels superherois és fascinant, i aprendrem coses dels més famosos i d’altres que són molt interessant però potser menys coneguts. Podrem fer una pel·lícula de superherois! Units, serem invencibles!

SETMANA 7 – Ciutat en òrbita (del 5 al 9 d’agost de 9-13h)

T’imagines viure en una ciutat que no és sobre cap planeta… sinó al voltant d’un? Quins seran els problemes dels llargs viatges interestel·lars? Com és possible generar sensació de gravetat enmig del buit espacial? Aquesta setmana investigarem, descobrirem i proposarem noves solucions als reptes que ens suposa la vida a l’espai. Al cap i a la fi, tard o d’hora la nostra espècie els haurà de superar…

CAMPUS SETEMBRE – MENTS INQUIETES (del 2 al 6 de setembre de 9-13h)

Busques els tres peus al gat? Se t’acudeixen solucions diferents a problemes nous? T’agraden els enigmes, els jocs de taula que fan pensar? No t’ho pots perdre! En aquest campus ens endinsarem al pensament lògics, lateral i resolució creativa, investigant, resolent i descobrint. T’hi atreveixes?

Per a realitzar les inscripcions cal omplir aquest formulari.

Detalls del curs

Fecha: 
De Martes, 25 Junio, 2019 - 09:00 hasta Viernes, 6 Septiembre, 2019 - 14:00
Lugar:
Edukbits
Carrer Salvador Espriu, 4, Figueres

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.