Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Acte presentació del Manifest DonaTIC

22/07/2020 a les 16:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Acte presentació del Manifest DonaTIC
Acte presentació del Manifest DonaTIC. Fuente: CTecno. Licencia: Tots els drets reservats

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) organitza un acte virtual de presentació del Manifest DonaTIC el pròxim dimecres 22 de juliol.

L'acte tindrà lloc a les 16 h de manera virtual i compta amb el suport de l’Institut Català de la Dona i de l’Observatori Dona Empresa Economia.

El Manifest DonaTIC és un recull de recomanacions i millors pràctiques a implementar dins de les empreses per aconseguir un sector tecnològic amb igualtat d’oportunitats per a les dones enriquint així les empreses i a la vegada la societat.

Programa

16.00 h Benvinguda i presentació de l’acte a càrrec de: Joan Ramon Barrera, president del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) 

16.10 h Parlaments institucionals a càrrec de: Joana Barbany, directora general de Societat Digital; Laura Martínez, presidenta de l’Institut Català de les Dones i l'Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona Empresa Economia

16.25 h Presentació Manifest DonaTIC i pla d’acció a càrrec de: Sonia Cañizares, responsable del Grup de Treball DonaTIC (CTecno) i Susana Prado, responsable del Grup de Treball DonaTIC (CTecno)

Podeu realitzar aquí la vostra inscripció.

Detalls del curs

Fecha: 
Miércoles, 22 Julio, 2020 - 16:00
Tipo de curso: 
virtual