Exposició 'Dones i Ciència' de la cooperativa Colectic

imatge
.

La cooperativa d'iniciativa social Colectic, que compta amb un Punt Òmnia al barri del Raval de Barcelona, ha creat una exposició sobre les aportacions de les dones a la ciència al llarg de la història. La mostra forma part del projecte 'Makers per la Inclusió', que ofereix a la ciutadania una oportunitat d'apropar-se i apropiar-se a la fabricació digital en un sentit ampli.

L'exposició és un recurs que compta amb un repàs en diverses èpoques al llarg de la nostra història, de dones científiques molt importants. També, un plafó explicant algunes dones de l'actualitat que estan fent ciència i fent grans aportacions. Per últim, fa una petita reflexió de perquè les nenes perden l'interés en la ciència, així com al principi també convida a pensar i reflexionar en un fet habitual: moltes dones no són reconegudes de la mateixa manera que ho són els homes, per molt que també investiguin, estudiïn, descobreixin o aportin grans coses!

És un recurs que no requereix de gran preparació o organització i que pot ser obert a totes les persones que vulguin llegir-se'l i reflexionar!

Colectic posa l'exposició a disposició d'altres organitzacions, per tal, que la puguin exposar.