"S’ha d’abordar la privacitat a Internet de forma col·lectiva"

imatge
.

La privacitat i l'ús de dades personals a Internet és un dels quatre eixos principals que es va debatre durant la Jornada èTIC del passat 17 de juny. El Big Data o els límits del control de les dades van ser algunes de les temàtiques tractades durant el desenvolupament de la jornada.

Luis Ángel Fernández Hermana (@luisangelfh), consultor TIC i periodista, va ser un dels participants d'aquesta taula, que també va reunir Jordi Graells, coordinador de Continguts i Innovació de la Generalitat de Catalunya, i Manuel Martínez Ribas, president de la secció de Dret de les Tecnologies, Informació i Comunicació del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

En la següent entrevista Fernández Hermana reflexiona sobre el tractament de la privacitat de les dades i aposta per una tractament col·lectiu on les organitzacions ciutadanes liderin la defensa dels seus drets. A més, adverteix que és un tema que és un debat que es preveu llarg ja que tot just ens trobem en "l'era de la pubertat" de la privacitat a Internet.