Vols aprendre Scratch?

imatge
.

La xarxa Punt TIC ofereix als seus professionals una formació intensiva sobre Scratch i les seves possibilitats en entorns educatius. Durant el més de maig realitzarem, a les aules del CEJFE, tres sessions formatives destinades a professionals de la xarxa Punt TIC, a professionals de la rehabilitació en l'àmbit penitenciari i altres interessants.

Eventbrite - Programació amb Scratch

Amb un enfocament pràctic, treballarem els principis de programació fent servir un llenguatge visual fàcil d'aprendre i atractiu per plantejar les nostres activitats. Concretament, treballarem:

Sessió 1. Dijous 12 de maig

En aquesta primera sessió fareu una primera aproximació a la programació visual, a l’Scratch i les claus fonamentals per entendre’l, tot creant el nostre primer joc.

Sessió 2. Dijous 19 de maig

La segona sessió estarà dedicada a aprofundir en els coneixements i mètodes de treball de l’Scratch tot aplicant
dinàmiques lúdiques al nostre entorn formatiu.

Sessió 3. Dijous 26 de maig

La sessió final la destinarem a afegir interactivitat als nostres jocs. Tens una webcam? Tens un set de littleBits*? Mirem com podem interactuar amb ells!

L’Scratch és un llenguatge de programació visual lliure orientat a l’ensenyament a través de la creació de jocs. De la mateixa manera que si ensenyem a escriure no és per formar a escriptors, ensenyar a programar dota de noves competències al nostre alumnat!

*Recorda que pots demanar aquest material en règim de cessió si ets un professional de la Xarxa Punt TIC