Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vols aprofundir en la cultura i programari lliure?

Publicado el 19/10/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
El 30 d'octubre es realitzarà la trobada 'Programari lliure i cultura FLOSS'
El 30 d'octubre es realitzarà la trobada 'Programari lliure i cultura FLOSS' , por Pexels. Licencia: BY-SA

El pròxim 30 d'octubre a les 10 hores, Colectic en col·laboració amb l'Associació Espiral, Educació i Tecnologia i la Xarxa Punt TIC organitza una sessió en línia sobre el programari lliure i la cultura FLOSS adreçada a persones educadores.

La trobada 'Programari lliure i cultura FLOSS' vol ser un espai per conèixer els materials i recursos educatius del projecte internacional Open-AE i el Passa't al FLOSS per a debatre sobre com crear una educació més equitativa i inclusiva a través d'eines lliures i obertes.

La sessió pretén demostrar de manera pràctica i atractiva que les eines FLOSS promouen la col·laboració i les contribucions de diferents agents en els processos de producció i innovació de programari. El FLOSS té un gran potencial socioeconòmic a través d'estàndards oberts, evitant el bloqueig i permetent solucions flexibles. 

Per apuntar-se, cal omplir aquest formulari

Programa

10.00 h. Benvinguda

10.05 h. Presentació dels materials i recursos educatius de l'Open-AE, projecte internacional.

10.30 h. Debat sobre l'equitat educativa: són els recursos FLOSS (Free/Libre/Open Source Software) una ajuda per a una educació més equitativa o inclusiva? Quines accions cal desenvolupar per a promoure el seu ús entre la població amb més desavantatges socials? Modera: Héctor Gardó, president de l'Associació Espiral, Educació i Tecnologia

11.00 h. Presentació del Informe "Les infraestructures digitals de les economies del comú. Passa't al FLOSS"Representant de la Xarxa d’Economia Solidària (XES)

11.15 h. Construcció grupal del decàleg de la cultura FLOSS i la cultura dels Commons per a una educació més equitativa.

11.30 h. Cloenda.

Aquest projecte està cofinançat pel programa Erasmus + de l'Unió Europea.