Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu participar del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2020?

Publicado el 15/06/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Voleu participar del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2020?
Voleu participar del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2020?. 2020. Fuente: CTecno. Licencia: Tots els drets reservats

En quin estat es troba el sector TIC? Com hem d'encarar el seu futur? CTecno engega una nova enquesta del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya.

CTecno engega la 12a edició del Baròmetre del Sector tecnològic a Catalunya, una enquesta adreçada a empreses i organitzacions de l'àmbit TIC per analitzar el sector.

Un any més, el baròmetre permetrà conèixer l’evolució econòmica del sector, el seu grau d’innovació, quines són les tendències i reptes tecnològics, així com conèixer la relació entre la oferta i la demanda. Aquesta edició és especial i té un valor significatiu, ja que es veurà alterat pels efectes que està provocant la crisi de la Covid-19.

A l'edició 2019 van participar 1.019 empreses del sector tecnològic. Les dades obtingudes de l’estudi en què es basa el Baròmetre fan palesa la necessitat de treballar en la millora de la competitivitat i el valor afegit que aporta el talent per evitar una comoditització i estancament del sector a Catalunya. 

Si sou una empresa TIC, podeu respondre aquí a l'enquesta