vídeo felicitació pels 3 anys de Telecentre.org
vídeo felicitació pels 3 anys de Telecentre.org.

Per poder crear el vídeo Telecentre.org fa una crida a persones gestores, dinamitzadores i participants de les xarxes de telecentres de tot el món perquè hi col·laborin amb una petita gravació. Per formar part d'aquest projecte cal gravar un vídeo en alta definició que no superi els 90 segons, compartint els vostres pensaments i idees sobre per què els telecentres fan una diferència en el món.

El vídeo es pot gravar en qualsevol dels cinc idiomes de la comunitat de Telecentre.org: Anglès, francès, castellà, rus o àrab. Cal que hi digueu el vostre nom, país i que sou membres de Telecentre.org. Tot seguit, podeu respondre breument a la pregunta que planteja Telecentre.org: "Els telecentres fan una diferència perquè ...". Per acabar, podeu felicitar la comunitat pel seu aniversari. Recomanen fer-ho amb un fons de color pla i en un entorn tranquil.

Aquí en teniu un exemple: 

 

Caldrà que pengeu el vídeo en una plataforma de vídeos com a molt tard el 30 de setembre i que el compartiu a la comunitat de Telecentre.org, etiquetat amb la paraula “aniversari” i acompanyat de les següents dades: Nom i cognoms; si sou administradors, promotors o usuaris de telecentres; professió i organització; ciutat i país.

La versió final del vídeo, amb totes les aportacions, es donarà a conèixer el 24 de novembre.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.