Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Una app catalana guanya el Mobile Premier Awards

Publicado el 23/02/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Sharing Academy
Sharing Academy. Licencia: Tots els drets reservats

L'aplicació catalana Sharing Academy ha estat escollida com a "Millor Aplicació de l'Any" a la desena edició dels Mobile Premier Awards. L'app posa en contacte a estudiants amb exestudiants que exerceixen de professors particulars.

Sharing Academy va néixer fa un any i funciona com un mercat "peer to peer" on estudiants universitaris comparteixen coneixements i aprenen d'altres estudiants a través de classes privades. L'aplicació web ja rep una mitjana de 6000 visites diàries.

El funcionament és molt senzill. L'alumne accedeix a la plataforma i sense necessitat de registre pot buscar la universitat i assignatura de la que vol rebre classes. L'aplicació et mostra els professors registrats disponibles i et dona la possibilitat de contactar amb ell a través d'un xat i reservar la classe. Els professors estan valorats segons l'opinió dels alumnes, el que fomenta el sentit de comunitat. En l'actualitat tenen més de 2000 usuaris d'una quarentena d'universitats espanyoles.

També s'han repartit premis en dues categories més. L'Audience Award que atorga el públic a través dels seus vots ha anat a parar a Schooltivity de València; mentre que el Big Impact Award, que premia l'aplicació amb més impacte a la vida de les persones, ha sigut per Mimi Hearing de Berlín.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.