Últims dies per presentar candidatura als Premis Ruralapps 2015
Últims dies per presentar candidatura als Premis Ruralapps 2015.

La 2a edició dels Premis Ruralapps, convocada per la Geleralitat de Catalunya, volen distingir a les empreses o persones que hagin desenvolupat una aplicació mòbil funcional amb clara contribució a la millora del sector agrari, alimentari o rural.

La convocatòria ofereix dues modalitats de participació:

  • Ruralapps-Ciutadania: Per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als ciutadans/es i que facilitin l'accés a la informació, en l'àmbit agrari, alimentari i/o rural, dotada amb 3.000,00€.
  • Ruralapps-Professional del sector: Per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als professionals dels sectors agrari, alimentari i rural i que millorin els processos de producció i de gestió, la eficiència interna, la seguretat, la traçabilitat, la comercialització, la informació o el posicionament al mercat, tant a nivell d'empresa com de persona, abastant des del procés de producció del producte fins la seva comercialització, dotada amb 3.000,00 €.

Per participar-hi cal complimentar aquest formulari. El termini de presentació de candidatures serà fins el 24 de juny de 2015.

Per a més informació podeu consultar les bases de la convocatòria.