Hackathon Covid-19: La nova normalitat
Hackathon Covid-19: La nova normalitat. Autor: Hackathon Covid-19: La nova normalitat. 2020. Licencia: Todos los derechos reservados.

Amb la situació de la pandèmia de la Covid-19 s'està dubuixant un nou futur i noves solucions i serveis seran necessaris per a afrontar-lo.

Hackathon Covid-19 són tres jornades creatives per a treballar en positiu i aconseguir solucions per a millorar la vida de la ciutadania en la nova normalitat amb el talent i la imaginació de la ciutadania, en col·laboració amb organitzacions públiques i privades. 

Qui pot participar?

L'esdeveniment online està obert a tothom i poden participar talents de diferents àmbits professionals i de coneixement per a abordar conjuntament el repte que planteja l'organització: trobar productes i serveis per a viure millor la nova normalitat.

'Hackathon Covid-19, la nova normalitat' és fruit de l'impuls d'emprenedors/es catalans/es, juntament amb entitats, organitzacions, empreses i administracions públiques. El projecte està obert a la col·laboració de totes les entitats, organitzacions, empreses, start-up's i persones que vulguin participar per a connectar el talent amb les noves necessitats i així fer possible nous projectes orientats a millorar el nou present.

Un equip de 80 mentors/es assessorarà els projectes participants en el Hackathon. El procés d'inscripcions està obert fins al dijous 30 d'abril fins a les 23.59 h. Aquestes són les bases per a la participació.

Quan es farà?

El Hackathon Covid-19 se celebrarà online del divendres 1 al diumenge 3 de maig. El dilluns 4 de maig s'anunciaran els cinc premis.

Els equips tindran tres jornades per a donar forma a projectes orientats a millorar la vida dels ciutadans en la nova normalitat. Hi ha previstes diverses conferències per part de destacades personalitats de diferents àmbits.