Hashtag de la Jornada de la Internet Social 2013
Hashtag de la Jornada de la Internet Social 2013.

Tres blocs temàtics i un espai de networking composen el programa de la Jornada de dinamització de la Internet Social 2013. L'edició d'enguany se centrarà noves formes de treball. Així, la innovació, el coworking, les tecnologies mòbils i l'emprenedoria seran alguns dels protagonistes de les conferències i taules rodones, que comptaran amb la participació d'experts en diferents matèries, així com de dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC.

La jornada es realitzarà divendres 13 de desembre, de 9.30 a 14.00 hores, al Mobile World Centre, ubicat a la mateixa Plaça Catalunya de Barcelona. La inscripció és gratuïta, però hi ha un aforament limitat. Queden ja molt poques places, per tant, si encara no ho heu fet, us convidem a realitzar la vostra inscripció el més aviat possible.

 

El programa: Think Tank, coworking i innovació

En la primera taula rodona podrem escoltar experiències que fomenten les noves formes de treball. Hi participaran Pedro Olivares, CEO de Salto con Red i TheFailcon; Maite Moreno, CEO de Mondayhappymonday; i Ignacio Alcalde, impulsor de la xarxa CoTalent de la UOC.

El coworking ha entrat amb força a la nostra xarxa i el segon bloc de la jornada estarà dedicat a aquest nou model de treball. Jordi Bassaganyes, responsable del viver d'empreses Les Preses, i Antonio Suárez, alcalde de Riba-roja d'Ebre i conseller de Noves Tecnologies del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre explicaran com estan implantant aquesta nova manera de treballar. A més a més, comptarem amb la participació d'Andrea García Molero, promotora de CoWoCAT.

Al tercer bloc temàtic podrem conèixer accions que es porten a terme a diferents Punt TIC per promoure l'emprenedoria i la innovació: Carme Badia Verdeny, responsable Informàtica i Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Tremp, parlarà del programa formatiu Crea, Incuba, Emprèn; i Susana Ferrer, responsable del projecte Girona Empren explicarà aquesta iniciativa de l'Ajuntament de Girona. També podrem conèixer la iniciativa Oliturisme i Economia del Coneixement, de la mà d'Elies Bosch, tècnic de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Granadella (Garrigues, Lleida).

El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Sr. Jordi Puigneró, serà l'encarregat de fer el tancament de l'acte.

 

Compartim experiències al networking

Enguany volem fomentar l'espai de networking i us animem a tots i totes a participar-hi. Durant aquests dies previs a la jornada, anirem donant a conèixer a través de la plana web de la JdIS13 els projectes que hi participaran i durant la jornada es fomentarà el contacte entre diferents persones i iniciatives de manera que hi puguin sorgir sinergies. Per poder participar-hi només cal que empleneu aquest formulari, tot explicant la vostra iniciativa.

Per tal que el networking sigui tot un èxit, caldran voluntaris i voluntàries que facin la tasca d'enllaç entre diferents persones i iniciatives que tinguin els mateixos interessos o àrees de treball. Per això, fem una crida perquè els dinamitzadors i dinamitzadores que coneixen bé la xarxa i els companys/es ens donin un cop de mà fent de "connectors/ores". Si esteu disposats a realitzat aquesta important tasca durant l'espai de networking feu-nos-ho saber mitjançant aquest formulari!

 

Seguiment a través de les xarxes socials i streaming

La trobada d'enguany ja té hashtag oficial: #JdIS13. Tant a Facebook com a Twitter podeu estar al dia de les novetats relacionades amb la jornada, abans, durant i després d'aquesta.

Si no teniu la possibilitat d'assistir a la jornada, la podreu seguir en directe a Internet: Es retransmetrà per streaming a la plana web de la Xarxa Punt TIC.

 

 

 

Streaming de la Jornada de la Internet Social 2013