Smart City Expo World Congress
Smart City Expo World Congress.

Els sectors públics i el privat estan convocats a aquest congrès, que vol atreure la participació de les empreses innovadores que desenvolupen o volen desenvolupar solucions en el camp de les Smart Cities. Es celebrarà entre el 17 i el 19 de novembre i ben aviat sortiran les bases per a participar en la selecció d'empreses que podran gaudir d'un espai als estands de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.

 

Ja s'ha obert el termini per a participar en el "Call for solutions" que cerca les solucions més rellevants i innovadores per tal de mostrar els prototips en temps real a la plaça de la ciutat intel·ligent dins de l'Expo Congrés Mundial Smart City. Les solucions han d'estar relacionats amb un o diversos dels següents temes: societat intel·ligent, la tecnologia, la governança, l'energia, la mobilitat i la ciutat sostenible.
 
També és oberta la convocatòria del Premis Mundials de l'Smart City que volen reconèixer projectes pioners dissenyats per fer les ciutats més habitables, sostenibles i econòmicament viables. Cada any, les empreses, els empresaris, els centres de recerca, organitzacions no governamentals i consorcis públics o privats presenten les seves estratègies i solucions per transformar les nostres ciutats en el camp de la tecnologia, l'energia, la governança, la sostenibilitat i la mobilitat. Els sol·licitants provenen de tots els racons del món amb projectes impressionants que utilitzen les noves tecnologies innovadores per involucrar els ciutadans, augmentar l'eficiència, potenciar la sostenibilitat, generar negocis i millorar la qualitat de vida.

L'edició del 2014 es va celebrar amb un gran èxit de participació. 11.000 persones hi van assistir, representant 440 ciutats i 92 països. Als estands, van podem comptar amb 275 exhibidors.

Les inscripcions ja estan obertes.