Campus d'estiu Punt TIC 2021
Campus d'estiu Punt TIC 2021. Autor: Freepik. 2019. Licencia: BY-SA.

Entre les propostes, podreu trobar:

Mobile learning i metodologies digitals innovadores

A càrrec de l'Oficina Tècnica i de Dinamització de la Xarxa Punt TIC. Aquest curs té una durada de 30 h. online i s'organitzaran trobades virtuals dins el curs. Les metodologies que es treballaran seran: Gamificació .Problem Based learning, Flipped classroom i Project based learning.

En els últims anys ens hem adonat que hem de fer servir metodologies innovadores, com les competències del marc europeu, per introduir-les a les nostres aules amb activitats i propostes concretes. Aprofitarem les oportunitats que ens ofereix el mòbil per aplicar-les a l'aprenentatge. "Mobile learning i metodologies digitals innovadores" és una formació adreçada a aquelles persones dinamitzadores que busqueu altres maneres d'arribar als vostres alumnes o participants i voleu aprendre com crear activitats creatives al vostre punt.

Eines lliures per a la dinamització comunitària

A càrrec de l'Oficina Tècnica i de Dinamització de la Xarxa Punt TIC. Aquest curs té una durada de 20 h. online.
 

En aquesta formació, les persones participants coneixeran eines i recursos que els ajudin a dinamitzar les seves sessions de treball online. A més, després de conèixer aquestes eines, ens endinsarem en el coneixement de la Nova maqueta Punt TIC, que ens permetrà conèixer i promoure l’ús del programari lliure com a eines vinculades a un ideari i uns valors en consonància amb l’entorn de la Xarxa Punt TIC.

Estratègies Dones i TIC

A càrrec de l'Oficina Tècnica i Dinamització de la Xarxa Punt TIC. Aquest curs té una durada de 20 h. online.

Trencar amb la bretxa digital de gènere és un dels objectius de la Xarxa Punt TIC, així com continuar generar una xarxa de persones dinamitzadores sensibilitzades i formades en la temàtica DonesTIC, per a fomentar l'emprenedoria i l'autoocupació vers les dones. En aquest curs, aprendrem recursos, eines i activitats tot identificant bones pràctiques que fomentin el creixement personal i la millora de l'ocupabilitat de les dones a través de l'ús de les noves tecnologies i com aquestes poden tenir un impacte positiu en el desenvolupament de les seves pròpies comunitats.

Coneixem els tràmits digitals en línia

A càrrec de l'Oficina Tècnica i Dinamització de la Xarxa Punt TIC. Aquest curs té una durada de 20 h. online

En aquest curs, coneixerem els principals tràmits digitals en línia com l'idCat, les eines de Catsalut, els libres electrònics, prèstecs, l'ACTIC, instàncies a l'Ajuntment, Decidim, etc. per poder ajudar a realitzar-los des dels nostres punts.

Per apuntar-vos, cal que ompliu el formulari d'inscripcióA més al CampusLab encara pots realitzar els Cursos d’autoformació sense tutorització com el Curs d'acollida, el Curs de Dones TIC o el Curs per aprendre a utilitzar Big Blue Button en les teves activitats online, l'eina de videoconferències de la xarxa.