Programa Yuzz
Programa Yuzz.

L'Ajuntament de Sant Feliu renova la seva aposta pel projecte Yuzz i properament obrirà la convocatòria de l'edició 2014, adreçada a joves emprenedors amb idees i projectes innovadors de base tecnològica. El projecte Yuzz els oferirà una metodologia basada en l'aprenentatge i el treball en equip multidisciplinari, col·laboratiu i en xarxa. Amb l'objectiu d'escalfar motors per iniciar aquesta nova edició, l'Ajuntament organitza el Campus Yuzz Sant Feliu, que tindrà lloc el cap de setmana del 28 al 30 de març. L'esdeveniment es planteja com una experiència d’emprenentatge i una oportunitat perquè joves amb inquietuds i idees de base tecnològica plantegin iniciatives, les treballin en equip i les donin a conèixer públicament, a través de dinàmiques i activitats orientades al treball col·laboratiu.

El programa Yuzz és un concurs de talent tecnològic que s'adreça a joves d'entre 16 i 31 anys amb projectes de base tecnològica, promogut pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el suport i mecenatge de División Global Santander Universidades del Banc Santander, i la col·laboració local de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Després d'una selecció de candidats, el programa ofereix als participants el suport, l'espai de treball i els materials adequats per al desenvolupament dels projectes empresarials i d'emprenedoria.
 
Durant l'edició 2012-2013, Sant Feliu de Llobregat va ser una de les 7 seus de Yuzz a Catalunya, juntament amb les de Lleida, Tarragona, Girona, Terrassa, Sant Cugat i Barcelona. Entre novembre de 2012 i juny de 2013, 20 joves van gaudir del suport econòmic i material de l'Ajuntament de la ciutat i van treballar a les instal·lacions de la Torre del Roser. Els 3 projectes guanyadors de la passada edició van rebre com a premi una estada de 6 mesos a l'espai de coworking de Sant Feliu, ampliada durant 3 mesos més al Social Talent WorkCenter de Molins de Rei, i l'assessorament en màrqueting i possicionament de l'startup local Go2jump. A més, el guanyador, Carlos Blasi i el seu projecte JMC developers, va viatjar a Silicon Valley (California, EEUU) convidat pel programa. 
 
El programa d'activitats del Campus Yuzz Sant Feliu, que es durà a terme de divendres 28 a diumenge 30 de març de 2014, és el següent:
 
  • Divendres 28: despertar

Presentació de candidats, projectes i idees i descobriment actiu de les oportunitats i reptes que Sant Feliu i els seus ciutadans plantegen.

  • Dissabte 29: somiar

Co-creació i elaboració de prototips amb el suport de Yuzzers experimentats.Dinar col·lectiu i, a continuació, contrast de les idees amb d'altres ciutadans/es de Sant Feliu. La qual cosa ens permetrà afinar o replantejar les nostres propostes.

  • Diumenge 30: viure!

Oportunitat de compartir les iniciatives amb amics, família, companys/es, vilatans/es, autoritats, patrocinadors... Entrenament previ amb l'elaboració d'un discurs de presentació inferior a 2 minuts.

  • Horaris:
Divendres 28, de 17 a 21 h.
Dissabte 29, de 9.30 a 19 h.
Diumenge 30, de 10 a 14 h. Presentació oberta al públic de 12.30 h a 14.00 h.
 
  • Lloc: Co-Work-TIC Sant Feliu ubicat a la Torre del Roser (C/ Joan XIII, 14 – Sant Feliu de Llobregat).
 
La inscripció al Campus és gratuïta, mitjançant un formulari disponible a  www.santfeliu.cat/campusyuzz