Sant Feliu On Line treballa amb nous membres
Sant Feliu On Line treballa amb nous membres.

Els dos primers realitzaran tasques de suport i impuls al projecte municipal d'inclusió digital Sant Feliu On Line de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat mentre que en José Carlos alfabetitzarà digitalment l'àmbit territorial de La Salut i Can Calders.

La Ruth i en Marc són provinents d'un Pla d'Ocupació aprovat per la Generalitat sota la denominació de "Dinamització digital"i desenvoluparan durant sis mesos tasques d'impuls a la Regidoria de Noves Tecnologies, ambdós van ser alumnes-treballadors del programa de formació-treball de la Casa d'Oficis "Sant Feliu Ciutat Digital".

La Ruth treballarà de microinformàtica en la creació i desenvolupament de continguts a llocs i espais web 2.0 locals així com en la gestió, manteniment i actualització de continguts dels diferents espais web temàtics corporatius de la ciutat. En Marc serà dinamitzador digital i realitzarà tasques d'alfabetització tecnològica del teixit socioeconòmic local a la xarxa local de Punt TIC i dinamització de recursos informacionals i de continguts digitals locals.

En José Carlos serà dinamitzador digital en un Pla d'Ocupació provinent de la subvenció de Treball als Barris, sol·licitada en el marc de l'Oficina d'Intervenció Integral dels Barris de Can Calders i La Salut i el projecte Fem Barri, donant suport principalment al procés d'inserció laboral dels participants als plans d'experimentació de caràcter ocupacional i als usuaris del servei local d'ocupació de Can Calders i La Salut. Ha cursat diversos estudis relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i compta amb experiència professional en el camp de la inclusió i capacitació tecnològica de diversos col·lectius amb risc de fractura digital.

 

Els Plans d'Ocupació

L'aprovació d'aquest Pla d'Ocupació ha suposat la contractació dels tres joves entre el 29 de desembre de 2008 i el 28 de juny del 2009. Aquests plans ocupen persones en situació d'atur, oferint-los experiència laboral per tal d'assolir nous aprenentatges que incrementin les seves opcions i continuïtat en el món laboral. Amb el seu treball aproparan el món de les TIC als habitants i entitats locals, participant així en la promoció de l'ús i la implementació de les noves tecnologies a la ciutat que realitza el programa municipal "Sant Feliu On Line".

Els projectes de Plans d'Ocupació són subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya del Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya.