Imatge Emprèn & TIC Talks: El procés de creació d'una startup
Imatge Emprèn & TIC Talks: El procés de creació d'una startup. Autor: Departament de Polítiques Digitals. Licencia: Todos los derechos reservados.

Durant cinc sessions de formació en línia durant la primera quincena de juliol, els i les participants han après per part de professionals com és el dia a dia de les empreses. Si us vau perdre les formacions, us deixem un recull. 

Accediu a totes a les sessions

Sessió 1: Emprèn & TIC Talks: Entendre les normes de l'ecosistema

En aquesta primera sessió, Helena Torras ajuda a entendre les normes i jugadors de l’ecosistema i com adreçar-vos-hi. Podeu accedir aquí al vídeo.

Sessió 2: Emprèn & TIC Talks: People Journey d'una startup

En aquesta segona sessió, Gina Vidal ens parla sobre els reptes i els punts clau en el lideratge i la gestió d’equips emprenedors/es per transformar la visió en acció és aconseguir formar un equip potent, ben liderat i ben cohesionat. Podeu accedir aquí al vídeo.

Sessió 3: Emprèn & TIC Talks: El producte

En aquesta tercera sessió de l’Emprèn & TIC Talks, Jordi Valls ens parla sobre el producte. El software no és només el codi de programació, el software és les funcionalitats que té, els problemes que soluciona a l’usuari i com els soluciona. Podeu accedir aquí al vídeo.

Sessió 4: Emprèn & TIC Talks: Crear la marca d'una startup

En aquesta quarta sessió de l’Emprèn & TIC Talks, Ismael Barros explica que tenir una marca no és imprescindible, és inevitable. Podeu accedir aquí al vídeo.

Sessió 5: Emprèn & TIC Talks: Clàusules d'un Term-sheet

En aquesta darrera sessió de l’Emprèn & TIC Talks, Helena Torras parla sobre la importància de conèixer les clàusules per tal de negociar les millors condicions possibles a l’hora de buscar inversors. Podeu accedir aquí al vídeo.

Aquí podeu trobar un resum de totes les persones formadores.

Mentories individualitzades

Durant el mes setembre es realitzaran mentories grupals que permetran aprendre de les experiències dels altres i també del seu feedback. Per realitzar aquestes mentories, cal registrar-se prèviament al següent formulari.