Imatges_dels_vídeos_publicats_2011
Imatges_dels_vídeos_publicats_2011.

Prop de 40 vídeos que sumen més de 280 minuts editats i que han estat visionats durant aquest 2011 per milers d'internautes, dels quals un 73,6 por cent són dones i un 26,4 per cent homes. Vídeos que de vegades resumeixen jornades, tallers i diverses activitats promogudes des de la Xarxa Punt TIC i que han estat compartits a les diferents xarxes socials. D'aquests, un 72,7% s'han compartit mitjançant Facebook i un 27,3% a través de Twitter. A continuació, podeu recordar com va ser aquest 2011 en imatges, en la següent selecció de vídeos.

S'ha fet un seguiment d'actes institucionals com ara la presentació del nivell avançat del certificat ACTIC, la jornada de dinamització de la Internet social, la presentació del programa Connecta't o l'entrevista al director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la conselleria d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

D'una banda, s'han donat a conèixer, mitjançant reportatges, iniciatives per promoure-hi la participació o per mostrar-hi eines d'utilitat com el mur de Sant Joan, el sistema de videoconferència ViewCAT, entre d'altres.

D'altra banda, s'ha fet un seguiment de les activitats promogudes des dels diferents centres que integren la Xarxa Punt TIC arreu de Catalunya. En aquests dotze mesos, s'han publicat vídeos amb imatges i testimonis enregistrats directament a Berga, Blanes, Mataró, Barcelona, Solsona, Manresa, Terrassa, Sant Feliu, la Seu d'Urgell, Santa Coloma de Cervelló, Igualada, Ripoll, Rubí, Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Tremp, Pont de Suert, Sort, Palau-Solità i Plegamans i Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat, Manlleu i Tarragona.

En el següent playlist hem fet un recull de tots aquests vídeos perquè els pugueu gaudir durant aquestes festes i, en alguns casos, temps de vacances. Ens retrobem amb nous continguts l'any 2012, que us desitgem sigui ... fantàsTIC!