European Code Week 2015
European Code Week 2015.

A tota Europa diferents centres de formació i aprenentatge realitzaran activitats. A l'edició del 2014, hi van participar més de 150.000 persones, creant aplicacions mòbils, pàgines web, jocs i moltes altres coses. L'objectiu, que és igual per al 2015, és aprendre a programar i animar als joves a formar-se en aquesta especialitat.

Tal i com s'explica a la web Codeweek.eu:

Avui vivim en un món que ha estat afectada pels ràpids avenços en la tecnologia. La forma de treballar, comunicar-se, comprar i pensar ha canviat radicalment. Per tal de fer front a aquests canvis ràpids i per donar sentit al món que ens envolta, hem de desenvolupar no només la nostra comprensió de com funciona la tecnologia, sinó també desenvolupar habilitats i capacitats, que ens ajudaran a adaptar-nos a viure en aquesta nova era .

Aprendre a programar ens ajuda a donar sentit a com funcionen les coses, explorar idees i fer les coses, tant per al treball i el joc. El que és més, ens ajuda a donar curs a la nostra creativitat i treballar en col·laboració amb gent meravellosa, ja estigui prop nostre o ubicada a un altre indret del món.

Des de la Xarxa Punt TIC animem a tots els Punt TIC i centres de formació a unir-se a la comunitat europea i a realitzar activitats amb aquests objectius. Comptareu amb tot el nostre suport (no oblideu explicar-nos-ho a través del correu oficina.tecnica[arroba]punttic.cat També podeu afegir-vos a alguna de les activitats previstes, que trobareu assenyalades a aquest mapa. La xarxa Punt TIC, a través de la nova comunitat de robòtica i programació Crèixer amb Robots, està dissenyant també una proposta de la que ben aviat donarem notícia.