Logotip d'ECOM
Logotip d'ECOM.

ECOM, moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física, convoca amb motiu del seu 40è aniversari, aquests premis per reconèixer la labor a favor de l'autonomia personal de les persones amb discapacitat física.

La convocatòria s'adreça a qualsevol persona, entitat, institució o empresa del territori estatal, que poden participar en tres categories:

  • Innovació: Iniciatives innovadores des de l’àmbit de l’I+D o qualsevol altre que, sense estar vinculat a qüestions tecnològiques, incorpori conceptes innovadors per al seu desenvolupament i faci referència a qualsevol aspecte de la vida quotidiana.
  • Projecció social: Iniciatives que tinguin per objecte divulgar i transmetre al conjunt de la població el concepte d’autonomia personal, autodeterminació i vida independent que garanteixen la plena participació a la societat de les persones amb discapacitat física.
  • Igualtat d’oportunitats: Iniciatives que fomentin la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat física des de tots els àmbits que intervenen en el desenvolupament de la persona: treball, educació, salut, temps lliure, habitatge, accessibilitat...

Les propostes es podran presentar fins al 27 de setembre de 2011. Hi haurà un premi per categoria, que consistirà en un guardó dissenyat per alumnes de segon curs del Cicle Formatiu Superior d’Escultura de l’Escola Massana de Barcelona i elaborat des d’una de les entitats d'ECOM. Es lliuraran durant la cerimònia que es realitzarà en el sopar commemoratiu del 40è Aniversari d’ECOM.