Imatge publicitària del certificat Microsoft Technology Associate
Imatge publicitària del certificat Microsoft Technology Associate.

Si al vostre Punt TIC us trobeu amb joves que estan valorant l'opció de desenvolupar la seva carrera professional en el món de les TIC, ara els podeu oferir la possibilitat de presentar-se als exàmens del certificat Microsoft Technology Associate (MTA). Aquests cupons d'exàmens i recursos d'aprenentatge (d'un valor estimat de 70€) ajudaran als i a les joves a explorar les TIC com una opció de carrera i a estar millor preparats/des per al mercat de treball de les TIC. Els exàmens es podran realitzar en diferents idiomes, entre altres, el castellà.

Microsoft Technology Associate (MTA) és una certificació de nivell bàsic que valida els coneixements de tecnologia essencial sobre la base dels productes de Microsoft, necessaris per començar a construir una carrera en tecnologies de Microsoft.

Aquesta oferta s'adreça als joves que encara no estan plenament empleats i que tinguin el desig d'explorar una carrera com a professional de les TIC, desenvolupador/a o administrador/a de base de dades. Així, el públic destinatari dels cupons d'exàmens gratuïts són els i les estudiants d'informàtica i aqueslls/es joves que estiguin interessats/des en descobrir si els pot agradar o no realitzar una carrera en tecnologia.

Per poder sol·licitar un val cal tenir entre 16 i 30 anys (es poden fer excepcions en cas que els majors de 30 compleixin amb els criteris establerts). Els cupons es podran fer servir fins al 30 de juny de 2013 i cada jove en podrà obtenir només un.

Si als vostres Punt TIC compteu amb joves que vulguin aprofitar aquesta oportunitat, poseu-vos en contacte amb l'Oficina Tècnica: oficina.tecnica[arrova]punttic.cat o 902 365 209.

Per a més informació podeu consultar aquests enllaços: